Welkom op nrcadverteren.nl

Op deze website kunt u eenvoudig en snel uw familiebericht opgeven. Wij begeleiden u stap voor stap van ontwerp tot plaatsing van uw persoonlijke advertentie in NRC.

De website is geschikt voor tablet en computer, niet voor smartphones. Betalen is alleen mogelijk via iDEAL en met creditcard.

Voor meer informatie over het plaatsen van een familiebericht neem contact op met de afdeling familieberichten wij helpen u graag.

U kunt er tevens voor kiezen uw bericht door NRC te laten opmaken en een factuur achteraf te ontvangen. Neemt u contact op met de afdeling familieberichten wij helpen u graag. Bel ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 020-7553052. Of stuur ons een e-mail.

 
Tarieven en aanlevertijden

Het tarief voor een Rouwbericht bedraagt € 6,95 incl. BTW per millimeter, per kolom (+3 mm witruimte per kolom).

Een familiebericht moet uiterlijk een dag vóór de gewenste publicatiedatum om 15:00 uur binnen zijn. Voor advertenties die later worden aangeleverd kunnen wij plaatsing op gewenste datum niet garanderen. Voor plaatsing op maandag dient een familiebericht vóór vrijdag 16:00 uur binnen te zijn.
 

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s van de afdeling familieberichten staan voor u klaar. Bel ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 020-7553052. Of stuur ons een e-mail.
 
Adverteren bij NRC?

Meer informatie over adverteren bij NRC is te vinden op adverteren bij NRC.